2012-07-05 16:09:35• hírek • Nagykároly.ro

Mikor lesznek a Nagykárolyi Városnapok?

Előreláthatóan jövő hónap végén, talán a 25-26-ai hétvégén tartják idén a Nagykárolyi Városnapokat. Az önkormányzat kulturális igazgatóságának vezetője, Bogdan Georgescu a Nagykároly.ro érdeklődésére legalábbis ezt az időpontot prognosztizálta.

Amint emlékeztetett, várhatóan a pénteki tanácsülésen kerül sor a helyhatósági döntéshozó-testület szakbizottságainak megalakulására, közöttük a kulturális bizottságéra is. A bizottság számára fogja javasolni a fenti időpontot, de a végleges dátumról a tanács dönt. Továbbá a testület különíthet el a helyi költségvetésből anyagi fedezetet a szervezés költségeire. A kulturális igazgatóság vezetője nyomatékosította, hogy szerinte csakis a megszokott hely, azaz a korzó lehet a helyszíne a nagykárolyi városnapoknak.

Sem az állomás, sem a labdarúgópálya nem rendelkezik a megfelelő infrastruktúrával, konkrétan nincs megfelelő áramvezeték a közelben. Amint az ismeretes, a sétáló mint helyszín azért okoz fejtörést a városvezetőségnek, mert a korzó rendbetételi munkálatai akkorára már meg kell kezdődjenek...

A július végére meghirdetett gyerekfoglalkozások tolódnának, amennyiben a városnapokat augusztus végén tartják. Amint megtudtuk, az az elképzelés, hogy az AugustFest rendezvénysorozattal párhuzamosan tartanák a csöppségeknek szóló foglalkozásokat. Az AugustFest keretében pedig ismét csak tematikus alkalmak lennének, méghozzá valószínűsíthetően a városnapok előtti héten. Így a többi között lenne külön dzsessz-, tánc, könnyűzenei és a régió legerősebb embere versenynek szentelt nap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: